Lees hier alles voer de Covid-19 status binnen Oostenrijk - COVID-19 info

reizenoostenrijk

#

 

 

Reizen naar Oostenrijk

 

 

Dus je gaat binnenkort werken in Oostenrijk maar je weet niet precies hoe je er naar toe moet reizen? In dit kort tekstje, vol handige links en tips vertellen we wat de beste manieren zijn om op reis naar Oostenrijk te gaan.

Voor de reis naar Oostenrijk zijn er voor iedere smaak verschillende opties. De trein, de auto, bus en ook zelfs met een vliegtuig, dit zijn allemaal opties om over na te denken.

 

 

Met de trein naar Oostenrijk

 

Per trein is wel de meest populaire vorm van reizen naar Oostenrijk. Het is doorgaans zeer comfortabel en je komt mooi uitgerust aan. Er zijn mogelijkheden bij verschillende vervoerders. Hier de belangrijkste sites voor meer info en voor het boeken van een reis:

 

 

Tips over de vervoerders naar Oostenrijk

 

  • De alpenexpress rijdt 1 keer per week op een vaste dag, alleen gedurende de winter
  • Een treinticket naar Oostenrijk boeken via de Duitse bahn.de kan iets voordeliger zijn, let met name op de SPARPREISE! Dit zijn speciale en super scherpe aanbiedingen die zeer regelmatig worden aangeboden als je op tijd boekt. 
  • Indien je via de trein nog niet op de eindbestemming kunt komen dan zijn er vanuit elk station goede busverbindingen. Kijk op:  www.postbus.at

 

Met de bus naar Oostenrijk

 

Een aantal bedrijven verzorgen een buspendel naar Oostenrijk.

Hier de linkjes van de meest bekende:

 

 

 

Vliegtuig naar Oostenrijk

 

Vliegen naar Oostenrijk kan natuurlijk ook! Je kunt dan kiezen voor landen op Innsbruck of op Salzburg. Ga naar een van de volgende sites voor de beste aanbieding of reisopties:

 

 

 

Even een tip van werkzeoostenrijk:

Indien je de mogelijkheid hebt om via Duitsland te vertrekken (Keulen, Düsseldorf, Weeze) kun je vaak ook mooie aanbiedingen vinden om goedkoper te reizen naar Oostenrijk

 

Succes en een Gute Fahrt !