Lees hier alles voer de Covid-19 status binnen Oostenrijk - COVID-19 info

aboutus

#
about_img
Het portaal voor seizoenswerk in Oostenrijk!

Heel veel mensen vinden het een prachtige ervaring om een winterseizoen in Oostenrijk te werken. In een prachtige omgeving in een van de vele bekende en populaire skidorpen. 

Op Werkze Oostenrijk vind je het grootste aanbod van vacatures rechtstreeks bij Oostenrijkse werkgevers.

Onze site is alleen een portaal dat werkzoekenden en werkgevers eenvoudig bij elkaar probeert te brengen. Je solliciteert rechtstreeks bij de werkgever in Oostenrijk.

Hoe het werkt
# 1

Info over werken in Oostenrijk

Op onze site vind je veel praktische informatie over werken in Oostenrijk. Altijd handig om vooraf wat informatie te verzamelen voordat je definitief besluit om te solliciteren. 

# 2

Zoek geschikte vacatures

Op onze site vind je het grootste aanbod van vacatures voor seizoenswerk in Oostenrijk. Zoek eenvoudig op plaats of functie.

# 3

Solliciteer eenvoudig online

Heb je een leuke functie gevonden? Vul het korte formulier in en upload je cv. Je sollciteert rechstreeks bij het bedrijf van de vacature!

#
Werken in de sneeuw?
Een geweldige ervaring

Ben je op zoek naar een avontuur in de sneeuw? Elke winter is het voor bijna alle horecagelegenheden in de wintersportgebieden in Oostenrijk een enorme klus om goed personeel te werven. Wellicht is het voor jou een idee om een keer een leuke buitenlandse ervaring op te doen!

Op Werkze Oostenrijk vind je het grootste aanbod van vacatures rechtstreeks bij werkgevers in Oostenrijk!

Klik hier voor ons actuele vacatureoverzicht

 

Advertise on Werkze?
Many companies have already preceded you. View our competitive rates now
to advertise